Quickscan Website & Applicatie security

Eenvoudig en Gratis je website en applicatie scannen op de veiligheid.

Applicatie Security! Hoe scoort jouw website of applicatie?

Ben je benieuwd hoe jouw website of applicatie scoort op het gebied van informatieveiligheid en applicatie security? Sping biedt een Quickscan aan waarmee je eenvoudig een applicatie security check kunt doen van jouw applicatie of website. Een ideale tool om met applicatie security te starten.

Op veel websites en applicaties wordt tegenwoordig gevoelige informatie bewaard. Daarnaast is een website een belangrijk onderdeel van een organisatie voor zowel marketing als contactinformatie van klanten en leads. Een website of applicatie die gevoelig is voor aanvallen kan een groot risico vormen voor een organisatie. Je wilt immers niet dat je website gehackt wordt en belangrijke informatie op straat komt te liggen. Ook is het belangrijk om je website of applicatie te beschermen zodat deze niet niet misbruikt kan worden voor spamming en phishing. In dat geval ben je als eigenaar namelijk wel verantwoordelijk.

Via onderstaande link kun je direct je website laten scannen op de meest voorkomende veiligheidsrisico’s. Na de scan kun je op de rapportage zien welk rapportcijfer jouw website behaalt op het gebied van informatieveiligheid.

Klik HIER voor de Quickscan

Wat kun je met de resultaten doen om jouw website of applicatie te beveiligen?

Deze resultaten geven je direct inzicht in de veiligheid van je website waardoor je ook gelijk weet welke stappen je zou kunnen ondernemen.

Als je vervolgens vragen hebt over de uitkomst van je scan kun je deze uiteraard bij ons stellen. We kunnen je adviseren aan de hand van de resultaten om te voorkomen dat jouw website een risico vormt binnen je organisatie.

Zit je met een vraag over de informatiebeveiliging van jouw applicatie of website en wil je snel een expert spreken die je kan adviseren? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag!