Applicatie Beveiliging

Na het bouwen van een applicatie is het belangrijk om je applicatie beveiliging goed op orde te hebben. Ongeacht de complexiteit en functionaliteit van een applicatie is een goede beveiliging enorm belangrijk.

Sping denkt mee om je Applicatie Beveiliging zo goed mogelijk in te richten.

Met de juiste beveiliging weet je zeker dat je informatie veilig is voor aanvallen van buitenaf.

Veilig ontwikkelen

Applicatie beveiliging is niet iets waar je achteraf over moet nadenken. De developers van Sping nemen het onderdeel beveiliging direct mee in de strategie en ontwikkeling van een applicatie.

Lees verder

Security Quickscan

Ben je benieuwd hoe jouw website of applicatie scoort op het gebied van informatieveiligheid en applicatie security? Doe de Sping Quickscan en ontvang een GRATIS rapportage.

Lees verder

24/7 Scanning & Controle

Dankzij de software van Sping wordt er 24/7 gecontroleerd op mogelijke aanvallen van buitenaf. Dit zorgt ervoor dat we er altijd snel bij zijn mocht er iets aan de hand zijn.

Lees verder

Pro-actieve Beveiliging

Sping is een voorloper in Applicatie beveiliging. We investeren pro-actief in ontwikkeling en kennis omdat wij geloven dat je op het gebied van beveiliging niet achter de markt aan kunt lopen.

Lees verder

Applicatie Beveiliging uitbesteden

Als je een applicatie hebt gebouwd (of hebt laten bouwen) is het belangrijk om deze goed te beveiligen. Dit kun je zelf doen maar het is verstandig om hiervoor een specialist in te schakelen die ervaring heeft in Applicatie beveiliging.

Dankzij onze jarenlange ervaring in het beheren van applicaties is Sping inmiddels ook een echte expert op het gebied van beveiliging. Wij helpen je graag. Ongeacht of we de applicatie zelf hebben gebouwd of dat je dit aan een andere partij hebt uitbesteed.

Quickscan & Advies

Heb je de ontwikkeling van je applicatie door een andere partij uit laten voeren maar wil je graag weten hoe veilig je applicatie of website is? Dan kun je bij ons GRATIS de Quickscan uit laten voeren. Aan de hand van deze bevindingen kun je dan direct een stappenplan maken om je applicatie beveiliging te verbeteren. Klik HIER voor de Quickscan.

Belang van Applicatie Beveiliging

Het belang van een goede beveiliging voor applicaties is de laatste jaren alleen maar groter geworden. De hoeveelheid aanvallen op applicaties neemt toe en de ontwikkelingen zijn bijna niet bij te houden als je hier niet dagelijks mee bezig bent.

Gevoelige informatie mag niet op straat komen en moet goed beveiligd worden. Je wilt niet verantwoordelijk zijn voor een lek waarbij gevoelige gegevens gestolen worden en onverantwoordelijke risico’s loopt met betrouwbare informatie. ‘Liever voorkomen dan genezen’.

Sping & Applicatie Beveiliging

Onze klanten vertrouwen op onze Applicatie beveiliging experts om de beveiliging van hun applicatie te verzorgen. Dankzij jarenlange ervaring in Applicatie Ontwikkeling, beheer en beveiliging weten we hoe we een applicatie moeten ontwikkelen die aan de juiste veiligheidsvoorschriften voldoet. Over de ontwikkeling van veilige applicaties kun je HIER meer lezen.

Wil je weten wat Sping voor jouw applicatie kan betekenen? Neem gerust contact met ons op!

Neem contact op met 1 van onze experts

Bekijk hieronder voor welke klanten waar wij de Applicatie beveiliging uitvoeren.

Voor deze bedrijven was Sping de beste oplossing