Agile software productdesign en ontwikkeling

Wij zijn Sping uit Delft. Wij helpen bedrijven bij de realisatie en verbeteringen van apps, online diensten en platformen.

Experts op gebied van agile productdesign en ontwikkeling van apps, online diensten en platformen

Vooral als het complexe materie is. Dat vinden wij juist leuk. Daarom zijn wij Wizards of ICT.

Concept en Strategie

Eerst denken, dan doen. In een aantal sessies stellen we vast wat jouw wensen en behoeften zijn en hoe jouw processen in elkaar steken. Vanuit onze ervaring en kennis denken we met je mee over de beste oplossing en brengen we een advies uit. Hierin leggen we duidelijk vast welke functionaliteiten we gaan ontwikkelen. Door onze flexibele manier van werken is het gedurende het traject ook heel goed mogelijk om bij te sturen en zaken aan te passen.

Resultaat: technische en UX-concepten voor de oplossing.

Ontwerp

Als eerste gaan onze Wizards aan de slag met het maken van wireframes waarin alle functionaliteiten op een gebruiksvriendelijke manier worden verwerkt. De wireframes bevatten nog geen kleur of tekst, maar maken wel de technische structuur van jouw product inzichtelijk. Samen met jou nemen we alles door en verwerken we jouw feedback, waarna we de wireframes vertalen naar een visueel ontwerp.

Ontwikkeling

Strategie, concept en ontwerp gereed? Daarna volgt de realisatie: ontwikkeling! We werken Agile. Dat houdt in dat we eerst stapsgewijs toewerken naar een Minimum Viable Product waarmee je live kunt. Daarna gaan we door op basis van behoefte, feedback en business value.  Zo komen we met elkaar tot het best mogelijke resultaat; zowel technisch als visueel, passend bij planning en budget.

Bij beschikken over een zeer brede expertise op gebied van technologie en ontwikkelframeworks.

Support as a service

Na oplevering blijven we je bijstaan door middel van support en houden we de ontwikkelingen op gebied van technologieën, web  en apps in de gaten. Zo zorgen wij ervoor dat je app of dienst altijd online en up-to-date blijft en staan klaar om al je vragen te beantwoorden. Doorontwikkeling of nieuwe functionaliteiten toevoegen kan natuurlijk ook. Voor apps die niet door Sping zijn ontwikkeld bieden we Support as a Service.

Waarom je met ons met samenwerken?

Met onze expertise ben je pas ècht geholpen

Bekijk ons werk De voordelen van Sping en maatwerk

Bel direct x