App Beveiliging: 24/7 en 365 dagen per jaar

Heb jij een app en wil je dat deze 24/7 beveiligd is tegen aanvallen van buitenaf? De mogelijkheden voor app beveiliging van Sping kunnen je hierbij helpen.

Neem contact met ons op
Android Support
Ios Support

Sping is een expert op het gebied van App Beveiliging.

App beveiliging is de laatste jaren alleen maar belangrijker geworden. De hoeveelheid aanvallen op app’s neemt toe en de ontwikkelingen zijn bijna niet bij te houden als je hier niet dagelijks mee bezig bent.

Gevoelige informatie mag niet op straat komen en moet goed beveiligd worden. De beste manier om dit te doen is om pro-actief te zijn in je app beveiliging. Onze experts zijn hier fulltime mee bezig om altijd vooruit te lopen op de markt.

Voor zowel Android als iOS App’s bieden we oplossingen maar ook voor de beveiliging van je custom webapplicatie kun je bij Sping terecht. Wij houden pro-actief de ontwikkeling in de gaten van de mobiele platformen. Elke kleine en grote release van iOS of Android biedt weer nieuwe mogelijkheden en dicht ook security issues.

Hieronder kun je een aantal artikelen vinden over dit onderwerp:

27/7 beveiligen betekent dat onze software altijd actief je app controleert op aanvallen van buitenaf. Je weet niet waar en wanneer het gebeurt maar op deze manier ben je er altijd op tijd bij om je app te beschermen en zo problemen te voorkomen.

Voor meer informatie over onze diensten omtrent app beveiliging kun je uiteraard contact met ons opnemen. Onze experts staan je graag te woord.


Bedrijven kunnen vertrouwen op de brede expertise en kundigheid van Sping

Ondernemende bedrijven stellen hogere eisen op gebied van applicatie ontwikkeling,- integratie en support. Een standaard oplossing voldoet dan vaak niet of onvolledig. Op dat moment kunnen bedrijven vertrouwen op de brede expertise en kundigheid van Sping. Ook wanneer je al een applicatie hebt draaien en deze gecontroleerd wilt hebben of support voor wilt hebben dan is Sping jouw applicatie partner.

Ook met ons samenwerken?

Neem contact met ons op