Schermafbeelding 2017-03-02 om 20.52.45

Sping ontwikkelt app voor RTL Late Night Wall

RTL Late Night introduceert de RTL Late Night Wall. Dit maakt het mogelijk om kijkers vanuit de huiskamer deelgenoot te maken van het gesprek aan tafel, met Humberto en overige tafelgasten.

NIEUWE DIMENSIE LIVE TELEVISIE

De Late Night Wall is mede mogelijk gemaakt door Cisco, VisionsConnected en ons.

De technologie achter de Late Night Wall maakt het mogelijk om de interactie aan te gaan met kijkers thuis en zo de huiskamer de studio in te brengen. Dit stelt Late Night in staat kijkers met diverse achtergronden, leeftijden en opvattingen deel te laten uitmaken van de gesprekken aan tafel. Het biedt ruimte aan kijkers die hun mening willen delen en maakt discussies zo nog interessanter.

AANLOOP NAAR DE VERKIEZINGEN

De komende weken zal de Late Night Wall met name worden ingezet in aanloop naar de verkiezingen. Tot 15 maart zullen verschillende lijsttrekkers aanwezig zijn in het programma die via de Late Night Wall in gesprek gaat met een steeds wisselend panel van kijkers thuis.

De Late Night Wall is gebaseerd op de technologie van Cisco en VisionsConnected en gezamenlijk ontwikkeld met RTL voor de programma’s RTL Late Night en RTL Boulevard. Sping verzorgde de integratie tussen de videoinfrastructuur en regiekamer met een app.Bel direct x