fb2950f5-2565-4b0a-88d1-044eec7eca8c-2

Sping verhuist naar ArsenaalDelft

We horen je al denken..Sping verhuist naar ArsenaalDelft? Waarom? Jullie zitten daar zo mooi in Villa Vrijenban!

Na 7 prachtige jaren in onze villa waren we eigenlijk wel toe aan iets nieuws. Ons oog is gevallen op een inspirerend onderkomen dat we helemaal naar ons zin kunnen inrichten. Een plek die onze Wizards of ICT nog meer prikkelt om te ondernemen en bijzondere projecten voor onze klanten uit te voeren.

 

Ook een plek met historie en ondernemerschap!
Die bijzondere plek is het Oost-Indisch Pakhuis. Een historisch pand in de Delftse binnenstad dat onderdeel uitmaakt van ArsenaalDelft. Het pand is gebouwd in 1653 ten tijde van de VOC, en deed dienst als opslagruimte voor goederen uit Oost-Indiƫ. Later maakte het deel uit van het Armamentarium van het voormalig Legermuseum.

 

Hightech bedrijf in een historisch jasje
Wij zijn supertrots op ons nieuwe onderkomen. De historie sluit mooi aan op de veranderingen die recent zijn ondernomen binnen Sping. Zoals onze rebranding en nieuwe initiatieven zoals SpingSmart en Support as a Service. Het Pakhuis wordt onze nieuwe thuisbasis van waaruit wij onze toekomstplannen gaan waarmaken.

 

Een ding verandert niet: je bent altijd van harte welkom!
Vanaf 19 december werken we op de nieuwe locatie. Je bent altijd welkom voor koffie en een goed gesprek.

 

Ons nieuwe adres?
Sping B.V.
(Oost-Indisch Pakhuis – 1e etage)
Korte Geer 1A
2611 CA DELFTBel direct x