Alex Poley

Even voorstellen: Alex Poley

Sinds 1 september maakt Alex Poley (tijdelijk) deel uit van ons team. Alex is 21 jaar en studeert Informatica aan de Hogeschool Rotterdam, hij zit momenteel in zijn 3e jaar.
Vorig jaar organiseerde Sping, in samenwerking met de Hogeschool Rotterdam, een project waarin studenten werden uitgedaagd om nieuwe technieken te bedenken voor een aquadrone. Aan het einde van het project hebben we Alex een stageplek aangeboden.

Alex: “Sping vind ik een leuk bedrijf vanwege de diversiteit aan producten en klanten. Tijdens de daily standup wordt verteld over veel verschillende projecten. Als stagair heb ik ook de mogelijkheid om met veel mensen mee te kijken en vragen te stellen over wat ze doen.”

In het kader van zijn stage opdracht zal hij zich bezighouden met het project ‘Connected Garden’. Dit is een project dat hoveniers helpt hun klanten een betere service te leveren. In de tuin van de klant worden sensoren geïnstalleerd. De sensoren meten hoe vochtig de grond is en de metingen worden vervolgens doorgestuurd naar een server die de metingen vergelijkt met de weersverwachting. Aan de hand hiervan kan de klant een notificatie krijgen dat hij/zij de planten water moet geven. Alex zal de software van Connected Garden ontwerpen en realiseren.Bel direct x